Ilse Smets studeerde in 1997 af als klinisch kinder- en jeugdpsychologe aan de KU Leuven en volgde nadien een psychotherapeutische opleiding in de gezinsbegeleiding.

 

Na een aantal jaren gezinnen aan huis te hebben begeleid binnen de bijzondere jeugdzorg, werkt zij sinds 2002 op de kinder- en jongerenafdeling van het psychiatrisch ziekenhuis (PZ) Asster te Sint-Truiden waar zij verschillende jaren ook ambulante consultaties deed.

 

In het kader van het werken met jongeren en gezinnen schoolt zij zich verder bij. Zo behaalde zij in 2009 een postgraduaat autisme en in 2015 startte ze met de opleiding EMDR (een therapeutische techniek binnen de traumatherapie). Ze volgde tevens de basistraining van Mindfulness.

 

Binnen Parkoers richt zij zich op ouder- en gezinsbegeleiding bij verschillende psychologische en kinderpsychiatrische problematieken, alsook de behandeling van kinderen na een ingrijpende gebeurtenis of trauma.

 

Ilse is lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP), de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP) en is erkend door de Psychologencommissie (erkenningsnummer 742105723).

 

 

Keer terug

Ilse Smets.

Hallo.

Ik ben

 

Kinderen en jongeren

home

Sint-Truidersteenweg 61 bus 2,

3540 Herk-de-Stad

 

T. 013 26 00 00

Telefonische aanmeldmomenten

Maandag en woensdag tussen 8.30 en 12 uur

2020 © Parkoers

Webdesign by King Arthur

Webdesign by King Arthur